Kinderdagverblijf & BSO NiNi

Kinderdagverblijf & BSO NiNi staat voor kinderopvang waar gewerkt wordt vanuit passie en vertrouwen. Als kinderdagverblijf & BSO bieden wij vertrouwde opvang. NiNi vindt het belangrijk dat ons kinderdagverblijf en BSO een vertrouwde plek is voor zowel de kinderen als de ouders. Bij ons is ieder kind uniek. Wij geven ieder kind de ruimte om zijn of haar eigen talenten te ontdekken en deze te kunnen blijven ontwikkelen. NiNi vindt het belangrijk dat kinderen voldoende tijd en ruimte krijgen om zelf te ontdekken en te ontwikkelen. Veiligheid en vertrouwen staan bij ons voorop!

 

Doel

Kinderdagverblijf & BSO NiNi is een kleinschalige opvang waarin wij opvang bieden aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Door middel van een verticale groepssamenstelling proberen wij een vertrouwde, huiselijke sfeer na te bootsen. Er is bewust gekozen om onze groepen klein te houden, wij bieden opvang aan maximaal 14 kinderen per dag.
Buiten staat bij kinderdagverblijf NiNi centraal, wij vinden het belangrijk dat de kinderen genoeg buiten spelen en voldoende bewegingsvrijheid hebben. Bij NiNi vinden we het belangrijk dat kinderen van kleins af aan al zelf gaan ontdekken en daarvoor ook voldoende ruimte krijgen. Ieder kind is uniek. Wij geven ieder kind de ruimte om zijn of haar talenten te ontdekken en deze te kunnen blijven ontwikkelen. Daarnaast is vrij spel een belangrijk onderdeel van onze dag. Naast de aangeboden activiteiten wordt ook vrij spel gestimuleerd. Op deze manier verwerken kinderen gebeurtenissen en hun emoties.

 

Doelgroep

Kinderdagverblijf NiNi & BSO NiNi richt zich op kinderen van 0 tot 12 jaar. Vanaf 6 weken is het kind van harte welkom bij ons op het kinderdagverblijf. Als het kind 4 jaar is geworden gaat het naar de basisschool en kan het buiten schooltijden worden opgevangen op onze voorschoolse opvang (VSO) en onze naschoolse opvang (BSO).
We hebben bewust gekozen voor één verticale groep, dit houdt in dat we één groep hebben op de locatie. De groep bestaat onder schooltijd uit kinderen van 0 tot 4 jaar en buiten schooltijd, in vakanties en op studiedagen uit kinderen van 0 tot 12 jaar. We hebben hier voor gekozen omdat het een huiselijke sfeer uitstraalt. Broertjes en zusjes zitten bij elkaar op de groep en kunnen samen spelen net als thuis. Doordat alle kinderen verschillende leeftijden hebben kunnen ze veel van elkaar leren. De jongere kinderen trekken zich op aan de oudere kinderen en de oudere kinderen leren voorzichtig en zachtjes om te gaan met de jongere kinderen.

 

Contractvormen en uurtarieven

Bij Kinderdagverblijf & BSO NiNi zijn er verschillende contract mogelijkheden. Hierdoor kunt u kijken welk contact het beste aansluit bij uw opvangsituatie.

 

Contractvormen

Vast contract 51 weken – U neemt iedere maand hetzelfde aantal uren opvang af op vaste dagen en tijden.
Flexibel contract – U neemt iedere maand andere opvang dagen af. U geeft voor de 15de van de maand de uren voor de aankomende maand door.
40 weken contract – U maakt geen gebruik van de opvang in schoolvakanties.
(Voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie)

 

Kinderdagverblijf (0 tot 4 jaar)

Vast contract 51 weken – €10,58 per uur
Flexibel contract – €11,08 per uur
40 weken contract – €10,88 per uur

 

BSO en VSO (4 tot 12 jaar)

Buitenschoolse opvang
Vast contract 51 weken – €9,37 per uur
Flexibel contract – €9,92 per uur
40 weken contract – €9,62 per uur

Voorschoolse opvang (Alleen in de schoolweken van 7.00 – 08.30 uur)
Vast contract – €9,52 per uur
Flexibel contract – €10,02 per uur

Het onderstaande is inbegrepen bij het uurtarief:
• Luiers
• Vers fruit en verse fruithapjes
• Brood en beleg
• Drinken
• Tussendoortjes (crackers, soepstengels, maïsvingers, komkommer, etc.)
• Verzorgingsproducten
Flesvoeding/borstvoeding dient u zelf mee te geven.

 

Berekening uren

De uren worden berekend per uur. U betaalt voor ieder afgenomen opvang uur en dus niet per dagdeel. Bij de aanmelding kunt u de haal- en brengtijden aangeven. Deze uren worden bij een vast contract in rekening gebracht. Bij een flexibel contact kunt u iedere maand opnieuw uw uren doorgeven.

 

Kinderopvangtoeslag

Het is mogelijk om voor zowel het kinderdagverblijf als de BSO bij de Belastingdienst kinderopvangtoeslag aan te vragen over de uren die u afneemt bij Kinderdagverblijf & BSO NiNi. Via de website van de Belastingdienst kunt u een proefberekening laten maken, hierbij kunt u kijken hoeveel er in uw situatie vergoed wordt.

 

Erkend leerbedrijf SBB

Kinderdagverblijf & BSO NiNi is een erkend leerbedrijf bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) voor de opleiding pedagogisch medewerker (niveau 3) en gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 4).